Bring a Friend

Boek je als terugkerende deelnemer wederom een trip van champagne-reizen.nl en neem je voor datzelfde weekend minimaal twee nieuwe vrienden mee?

Dan maken we jullie reis extra sprankelend! Onderweg naar Frankrijk krijgen jij en je vrienden in de bus al gratis een fles champagne geserveerd om het weekend goed in te luiden. Is dat geen heerlijk vooruitzicht?

Actievoorwaarden Bring a Friend
Met deze actie willen wij de mensen die meermaals op reis gaan met champagne-reizen.nl en nieuwe deelnemers bij ons introduceren, onze waardering tonen door het (in)schenken van een fles champagne. Zoals bij alle acties hebben we ook een aantal spelregels die van toepassing zijn als je meedoet:

  1. Deelname aan de ‘Bring a Friend’ actie is geheel gratis!
  2. Deelname aan de actie is mogelijk als jij zelf al eerder hebt deelgenomen aan een van de openbare weekendtrips van champagne-reizen.nl (dus niet aan een van de besloten groepsreizen) en ook weer een kamer boekt voor een champagneweekend in 2024.
  3. Jouw vrienden zijn nog niet eerder op reis geweest met champagne-reizen.nl.
  4. Deelname vindt automatisch plaats wanneer jouw vrienden voor hetzelfde weekend het boekingsformulier hebben ingevuld met de gevraagde persoonlijke gegevens en een eigen kamer boeken.
  5. Voor deelname aan de actie is het noodzakelijk dat je vrienden jouw naam invullen in het daarvoor bestemde veld op het boekingsformulier. Alleen dan komt een boeking in aanmerking voor deze actie.
  6. Deze actie heeft heeft betrekking op alle weekendtrips van champagne-reizen.nl in 2024. Je hebt dus genoeg tijd om een van die heerlijke flessen te verdienen!
  7. Je kunt meerdere malen deelnemen aan deze actie. Voor elke trip die je boekt is er één fles beschikbaar. 
  8. Om deel te mogen nemen aan de trips van champagne-reizen.nl en dus ook aan deze actie moet je een minimumleeftijd hebben van 18 jaar.
  9. De aangeboden fles champagne is niet inwisselbaar voor geld óf andere consumpties en dient tijdens de busreis te worden genuttigd.

Voor vragen en/of klachten over deze actie kan contact opgenomen worden met champagne-reizen.nl. Zie hiervoor onze contactpagina.