Het verhaal

Champagne-reizen.nl is ontstaan uit pure passie voor deze sprankelende wijn. Er valt over dit prachtige product immers zoveel te vertellen, dat velen onder u waarschijnlijk nog niet weten. Deze kennis willen wij tijdens onze activiteiten graag met u delen.

In 2014 is JTM Event Service opgericht door John Huijnen, een energieke vijftiger met een passie voor koken en het goede leven, die na zijn studie vijf jaar lang verbonden was aan een beurzenorganisatie. Na een carrièreswitch te maken richting telecom werd hij bij zijn nieuwe werkgever, vanwege zijn ervaring in de evenementenbranche, gevraagd als bestuurslid voor de personeelsvereniging. Van kleine workshops en uitjes naar pretparken of muziekevenementen tot uitgebreide stedentrips en champagneweekends, hij wist hiermee steeds zijn deelnemers een geweldig gevoel te bezorgen.
Door al deze dingen kwam steeds meer het besef dat mensen entertainen en zich speciaal te laten voelen toch eigenlijk het leukste werk ter wereld is en het plan voor JTM Event Service werd werkelijkheid. Snel daarna volgde de webshop Bubbly-Online, waarmee hij zijn liefde voor mousserende wijnen tot uiting bracht. Met veel plezier organiseerde hij regelmatig tripjes naar de champagnestreek voor vrienden en bekenden.
Vijf jaar na zijn laatste champagnereis kreeg hij van de personeelsvereniging van zijn voormalig werkgever de opdracht om een weekendtrip te organiseren. Dit werd weer een tot in de puntjes verzorgd weekend, waarvoor hij door zijn gasten overladen werd met complimenten.
En zo werd de nieuwste telg van JTM geboren: Champagne-reizen.nl. Hopelijk kan hij ook u hiermee een keer een beleving bezorgen waar u nog lang met genoegen aan terug zult denken.

Wilt u meer weten
over een van onze reizen
of een champagneproeverij?