Het verhaal

champagne-reizen.nl is ontstaan uit pure passie voor deze sprankelende wijn. Er valt over dit prachtige product immers zoveel te vertellen, dat velen onder u waarschijnlijk nog niet weten. Deze kennis willen wij tijdens onze activiteiten graag met u delen.

In 2014 is JTM Event Service opgericht door John Huijnen, een ‘kroegkind’ met een passie voor koken en het goede leven.
Naast zijn reguliere werk was hij immers altijd al bezig met koken of leuke dingen regelen voor vrienden en collega’s: van kleine workshops koken of cocktails shaken en uitjes naar pretparken of muziekevenementen tot uitgebreide stedentrips. Hij wist hiermee steeds zijn deelnemers een geweldig gevoel te bezorgen en daardoor kwam steeds meer het besef dat mensen entertainen en zich speciaal te laten voelen toch eigenlijk het leukste werk ter wereld is.
Om zijn 50e verjaardag te vieren besloot hij als verrassing voor vrienden en familie een busreis naar de champagnestreek te organiseren. Dit werd een tot in de puntjes verzorgd weekend, waarvoor hij door zijn gasten overladen werd met complimenten en waarover nog vaak wordt gesproken.
En zo werd de nieuwste telg van JTM geboren: champagne-reizen.nl, waarmee hij inmiddels al bijna 20 trips naar de prachtige champagnestreek heeft mogen organiseren. Hopelijk kan hij ook u hiermee een keer een beleving bezorgen waar u nog lang met genoegen aan terug zult denken.

Wilt u meer weten
over een van onze reizen
of een champagneproeverij?