Champagneweekends 2021

Tweedaagse busreizen met rondleidingen, proeverijen en champagne-diner

Laat je twee dagen lang onderdompelen in de sprankelende wereld van champagne. Reims is niet alleen het hart van de champagnestreek, maar ook het uitgangspunt van deze weekendtrip die je zeer waarschijnlijk nog lang zal heugen.

Na twee succesvolle openbare reizen in ons eerste ‘officiële’ jaar als champagne-reizen.nl wilden we in 2020 maar liefst vier keer een weekend naar de champagnestreek in Frankrijk, maar uiteindelijk bleek geen enkele reis door te kunnen gaan vanwege alle perikelen rondom het corona-virus.

Toch blijven we positief kijken naar de toekomst en organiseren we in 2021 opnieuw vier champagneweekends, steeds met een wisselend programma. Natuurlijk houden we ook voor deze weekends onze vaste formule aan: 1 bus, 2 dagen, 4 huizen, 5 gangen en (minimaal) 10 verschillende champagnes.

De inschrijving hiervoor staat open voor iedereen, of je nu een nieuweling bent in de wereld van champagne of al een gevorderde liefhebber. De enige voorwaarde is dat je als deelnemer minimaal 18 jaar oud bent.

Klik op de gewenste datum voor meer informatie en het boekingsformulier:

  • 10 en 11 april 2021 – geannuleerd vanwege Covid-19
  • 19 en 20 juni 2021 – geannuleerd vanwege Covid-19
  • 11 en 12 september 2021 – reserveren voor deze reis is niet meer mogelijk
  • 20 en 21 november 2021